Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mopsen, der ville være en enhjørning


Beskrivelse


Mopsen Peggy ville ønske, at hun kunne forvandle sig til en enhjørning. Hun er sikker på, at hvis det lykkes at blive en enhjørning, får hun lov at blive hos sin nye familie.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2019

af

af

Helle Laursen

d. 28. okt. 2019

Mopsen Peggy er vild med sin nye familie, særligt pigen Chloe. Desværre ønsker Chloe sig ikke en mops, men en enhjørning. Derfor prøver Peggy på alle mulige måder at forvandle sig til en enhjørning. Højtlæsning fra 5-8 år. Til selvlæsning fra ca. 8 år.

Den lille mops, Peggy, er meget ulykkelig. Hendes tidligere ejer har afleveret hende til et hundehjem. Heldigvis for Peggy kommer hun i pleje hos en rigtig sød familie, men kun i juledagene. Nu gør Peggy alt for at passe ind, så familien, og særligt pigen Chloe, bliver så glade for hende, at hun ikke skal tilbage til hundehjemmet. Men Chloe ønsker sig brændende enhjørningen Sparkalina fra TV og ikke en mops. Nu prøver Peggy med alle de krumspring hun kender, for at kunne forvandle sig til en enhjørning. Indbundet.

En rigtig hyggelig højtlæsningsbog for alle, der holder af en god historie fuld at hjertevarme og et drys af julestøv. Historien er illustreret med sort/hvide tegninger og godt fortalt. Den kan sagtens læses, også når det ikke er december. Børn der holder af hunde og kæledyr vil elske historien om Peggy. Bogen vil også kunne give anledning til en god snak, om hvordan det er at få en hund. En fin forside, der umiddelbart vil appellere mest til piger.

Læs også serien om hunden Molly, hvor første bind er Molly - den lille smuglerhundVitello ønsker sig en hundVitello ønsker et ønske, eller Vitello ønsker sig en hund og Vitello ønsker et ønske, hvor Vitello stadig ønsker sig en hundLæs også serien om hunden Molly, hvor første bind er Molly - den lille smuglerhund, eller og Vitello ønsker et ønske, hvor Vitello stadig ønsker sig en hundLæs også serien om hunden Molly, hvor første bind er Molly - den lille smuglerhund, eller Vitello ønsker sig en hund og , hvor Vitello stadig ønsker sig en hund.


litteratursiden.dk

d. 8. jan. 2020

af

af

Annie Christensen

d. 8. jan. 2020

Vær altid dig selv - medmindre du kan være en enhjørning . Sød og hyggelig højtlæsningsbog til hundeglade børn om kunsten at være sig selv. Mopsen Peggy er en lille, nuttet hundehvalp, der desværre ...