Bøger / faglitteratur / øvelser

Mor og baby i topform : effektiv træning og sjov leg de første 12 måneder


Beskrivelse


Træningsbog henvendt til den nybagte mor. Med øvelser, hvor mor kan komme i form hjemme på stuegulvet og uden brug af redskaber, samtidig med at barnets motoriske udvikling bliver stimuleret.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. sep. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 22. sep. 2015

Træningsbog for den nye mor og baby i det første år efter fødslen. For alle nybagte mødre, men fædrene må også godt kigge med mht til øvelserne for babyen, ligesom bogen vil kunne bruges af andre, som er sammen med børn op til 1 års-alderen.

Bogens forfatter er journalist med speciale i sundhed, træning og kost, mens fotografen er selvstændig fotojournalist. Fotografen har fulgt Sarah Galàn i det første år efter fødslen af hendes første barn. De viser i ord og billeder, hvordan mor og barn kan komme i form efter fødslen sammen derhjemme på stuegulvet og uden brug af redskaber, samtidig med at barnets motoriske udvikling bliver stimuleret. Der er øvelser, hvor barnet kan bruges som vægt og tumleøvelser som laves med barnet i centrum. Bogen er inddelt i 4 perioder, som hver dækker 3 måneder med et afsnit som handler om moderen og et om barnet, med baggrundsviden om barnets motoriske udvikling.

En meget brugbar bog, der er skrevet uden løftede pegefingre og uopnåelige idealer. Forfatteren lægger vægt på, at det vigtigste er at mor og barn udfører øvelserne i et tempo, som passer dem, så der samtidig er tid til, at de kan nyde hinanden. Bogens mange billeder udstråler hygge og ro, samtidig med at de er meget instruktive.

Leg med din baby9 måneder før - 9 måneder efter har mange forslag til tumleøvelser sammen med barnet. I 9 måneder før - 9 måneder efter er der træningsprogrammer til moderenLeg med din baby har mange forslag til tumleøvelser sammen med barnet. I er der træningsprogrammer til moderen.