Bøger / skønlitteratur / roman

Mord og mandelduft


Beskrivelse


Kriminovelle. En julenovelle om et mord begået på en isoleret ø.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. nov. 2008

af

af

Lone Krøgh

d. 24. nov. 2008

Så såre lånerne opdager, at der er udkommet en ny krimi af Camilla Läckberg, vil de stå i kø efter den. En og anden vil måske få sig en overraskelse, når de så faktisk får Mord og mandelduft i hænderne og opdager, at det er en lillebitte bog på bare 9 x 14 cm.

I denne lillebitte krimi er kriminalassistent Martin Molin fra Tanumshede politistation på weekend med sin kæreste og hendes familie på en lille ø ud for Fjällbackas kyst. Det er ind under jul, og under middagen falder kærestens hovedrige farfar forgiftet om. Da øen i bedste Agatha Christie-stil er fuldstændig isoleret fra omverdenen på grund af et voldsomt uvejr, må Martin selv tage affære og indlede en efterforskning. Forskellige artigheder kommer for en dag, og inden Martin opklarer sagen, sker der endnu et dødsfald. Mord og mandelduft er net hyggelæsning, som ikke kan ødelægge nogens nattesøvn, og som ikke tilføjer afgørende nyt til Camilla Läckbergs krimiunivers i det lille svenske samfund.

Af Camilla Läckberg, f. 1974, er der indtil nu kommet tre krimier i almindeligt format på dansk samt denne i mandelgaveformat. En ny krimi, Tyskerungen, skulle være på vej, og så vil den store trofaste læserskare være på pletten.

En lillebitte krimi af den populære Camilla Läckberg. En oplagt mandelgave til krimilæsere og en uforpligtende og hyggelig parentes i Camilla Läckbergs forfatterskab.


litteratursiden.dk

d. 1. dec. 2009

af

af

Lise Wesch Kristensen

d. 1. dec. 2009

En ø – et uvejr – en familie – en masse penge og så et mord! Camilla Läckberg prøver whodunit-genren af ...Camilla Läckberg begik i 2008 denne på alle måder meget lille julekrimi. Både i format og læn...


Litteratursiden.dk [online]

d. 8. okt. 2012

af

af

Rikke Andrup Jensen

d. 8. okt. 2012


litteratursiden.dk

d. 8. okt. 2012

af

af

Andrup's Bookshelf

d. 8. okt. 2012

Af en så kort bog at være, tog det mig ufattelig lang tid at læse den. Stilen var fuldstændig Agatha Christi med familien sneet inde på en 'øde', ingen telefon eller mulighed for at komme til fastland...


Information

d. 27. nov. 2008

af

af

Mette Højbjerg

d. 27. nov. 2008


Politiken

d. 13. dec. 2008

af

af

Anette Dina Sørensen

d. 13. dec. 2008


Børsen

d. 19. nov. 2008

af

af

Jonas Hindsholm Bentzen

d. 19. nov. 2008