Bøger / skønlitteratur / roman

Mordbrand


Beskrivelse


Krimi. Harry Bosch arbejder som seniormedarbejder i afdelingen for uafsluttede sager og kommer sammen med den ambitiøse unge Lucia Soto på en sag om et muligt attentat på en musiker for ti år siden.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2016

af

af

Per Månson

d. 9. aug. 2016

Harry Bosch arbejder som seniormedarbejder i afdelingen for uafsluttede sager og kommer sammen med den ambitiøse unge Lucia Soto på en sag om et muligt attentat på en musiker for ti år siden. For alle elskere af hårdkogte krimier.

Sagen med skuddet mod en mariachi-musiker får fornyet aktualitet, da han 10 år efter dør af følgesygdomme, og sagen bliver en drabssag med høj politisk profilering. Bosch's unge makker Lucia Soto er ambitiøs, men driver tilsyneladende sin egen hemmelige efterforskning af en gammel mordbrandsag, hvor en række børn i en sort dagpleje døde. Det er den amerikanske forfatters 15. bog på dansk i Harry Bosch-serien.

Connelly holder sin meget høje standard og er en af de bedste i sin genre i nutiden. En meget spændende og velskrevet bog.

For læsere af fx Lee Child, Dennis Lehane og naturligvis af Connellys tidligere krimier.


litteratursiden.dk

d. 2. sep. 2016

af

af

Helle Post

d. 2. sep. 2016

Intrigerne står i kø, når makkerparret Bosch og Soto går i krig mod korruption, snigmord og brand. Anbefales til alle der holder af klassiske krimier og kvalitet. Bosch er atter tilbage. Han arbejder ...


Politiken

d. 23. sep. 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 23. sep. 2016


Jyllands-posten

d. 21. aug. 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 21. aug. 2016


Kristeligt dagblad

d. 19. sep. 2016

af

af

Mie Petersen

d. 19. sep. 2016


Weekendavisen

d. 9. sep. 2016

af

af

Katinka Bruhn

d. 9. sep. 2016