Bøger / skønlitteratur / roman

Mordet på øen : thriller


Beskrivelse


Krimi. En kvinde i et øde hus på Ærø myrdes den nat, øboerne traditionelt iklæder sig masker og går fra hus til hus. Kriminalkommissær Jan Folmer fra Drabsafdelingen i København tilknyttes, og sagen ligner et uopklaret kvindemord, han også arbejder med.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2015

af

af

Per Månson

d. 13. okt. 2015

En kvinde i et øde hus på Ærø myrdes den nat, øboerne traditionelt iklæder sig masker og går fra hus til hus. Kriminalkommissær Jan Folmer fra Drabsafdelingen i København tilknyttes, da sagen ligner et uopklaret kvindemord, han arbejder med. For alle læsere af gode nordiske krimier.

Et tilsyneladende banalt mord viser sig at have en uhyggelig bagmand, der tilsyneladende myrder som en direkte udfordring til kriminalkommissæren fra Drabsafdelingen. En kvik journalist på lokalredaktionen på Ærø, Charlotte Monson, har forbindelser, der gør, at hun flere gange er på omgangshøjde med opklaringsarbejdet. Folmer får hjælp af sin makker Frank Bolbro, men det synes som om resten af etaten modarbejder en opklaring. Forfatteren, der selv bor på Ærø, er tilbage i krimi/thriller-genren efter 15 år.

Et meget velkomment gensyn med en af vore fermeste thrillerforfattere. Bogen er udover at være ekstremt spændende også meget velskrevet og en nydelse at læse.

Bogen er helt på niveau med de tidligere Uden sikker videnSlangen i SydneyFemte sol brænder, Slangen i Sydney og Femte sol brænder og vil også tiltale fx Jo Nesbøs læsereBogen er helt på niveau med de tidligere Uden sikker viden, og Femte sol brænder og vil også tiltale fx Jo Nesbøs læsereBogen er helt på niveau med de tidligere Uden sikker viden, Slangen i Sydney og og vil også tiltale fx Jo Nesbøs læsere.


Jyllands-posten

d. 25. okt. 2015

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 25. okt. 2015


Berlingske tidende

d. 24. okt. 2015

af

af

Merete Reinholdt

d. 24. okt. 2015


Politiken

d. 25. okt. 2015

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 25. okt. 2015