Bøger / faglitteratur

Morgåder : vidunderligt vanvittige gåder om dit nye liv som mor


Beskrivelse


69 gode, humoristiske råd og facts om at være gravid og indtage den uperfekte mor-rolle. For alle kommende og nybagte mødre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2022

af

af

Louise Urban Andersen

d. 4. mar. 2022

69 gode, humoristiske råd og facts om at være gravid og indtage den uperfekte mor-rolle. For alle kommende og nybagte mødre.

Mette Søberg, klummeskribent og kvinden bag Instagram-profilen @morforsøg, har skrevet denne bog om alle de tanker, de fleste kvinder gør sig før, under og efter graviditeten - med særligt fokus på, at det er okay at være en uperfekt mor. Bogen indeholder 69 gåder om morrollen, som fx. "Hvordan føder du dit barn?", "Hvad gør du, hvis dit barn sidder fast i en babygynge?" og "Hvad gør du, hvis dit barn forsøger at drive dig til vanvid?". Det er fortællingen om alle de gode råd om, hvad man egentlig må, når man er gravid, hvor irriterende og fysisk ubehageligt det er at være højgravid, og hvor frustrerende det er, når naboens (alt for højlydte) snak over hækken får spoleret babys middagslur.

Virkelig dejlig, ærlig og humoristisk beskrivelse af moderskabet. Søberg skriver med stor humor og ærlighed, om de situationer, som alle kommende og nybagte mødre, helt intetanende bliver bragt i.

Der findes efterhånden en del lignende titler, der kaster et kærligt og humoristisk blik på moderrollen fx. Politisk ukorrekte råd til mødreHvor lagde jeg babyen? og Hvor lagde jeg babyen? : afsløringer fra en nybagt morDer findes efterhånden en del lignende titler, der kaster et kærligt og humoristisk blik på moderrollen fx. Politisk ukorrekte råd til mødre og : afsløringer fra en nybagt mor.