Bøger / faglitteratur / opskrifter

Morgenmad : spis dagen godt i gang


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2018

af

af

Camilla Sejerøe

d. 6. feb. 2018

Spiser du altid det samme om morgenen? Det er der ingen grund til. Her får du præsenteret en række forslag til ny morgenmad, både til hverdag og weekend. Til dem, der har lyst til at eksperimentere med deres morgenmad.

Morgenmadskogebog med afsnit om frø og gryn, æg, brød og boller, toast og bowls, morgendrinks og vafler. Her er både traditionelle og utraditionelle opskrifter, men de fleste er sunde. Alle opskrifter er illustreret med farvefotos. Forfatteren er dansk og har tidligere udgivet to kogebøger, Mad med kærlighedNår livet er en fest og Når livet er en fest. Hun skriver desuden til madmagasinet "Spis bedre"Morgenmadskogebog med afsnit om frø og gryn, æg, brød og boller, toast og bowls, morgendrinks og vafler. Her er både traditionelle og utraditionelle opskrifter, men de fleste er sunde. Alle opskrifter er illustreret med farvefotos. Forfatteren er dansk og har tidligere udgivet to kogebøger, Mad med kærlighed og . Hun skriver desuden til madmagasinet "Spis bedre".

En meget fin og lækkert stylet kogebog, der nok kan få et par stykker tidligere op for at lave morgenmad. Opskrifterne er ikke urealistisk besværlige eller krævende og kan godt passe ind i danskernes morgener.

I 2016 kom Sund morgenSpis dig sund - morgenmad & brunch med udgangspunkt i bowler. Desuden findes Spis dig sund - morgenmad & brunch, der som titlen antyder har fokus på kalorier og fedtI 2016 kom Sund morgen med udgangspunkt i bowler. Desuden findes , der som titlen antyder har fokus på kalorier og fedt.