Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mortaxe : skeletkrigeren


Beskrivelse


Fantasy. Tom og Elenna står overfor en meget uhyggelig og farlig monsterjagt. De skal kæmpe mod skeletkrigeren Mortaxe, som er kæmpestor og bruger sort magi.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jan. 2018

af

af

Stine Bille

d. 8. jan. 2018

6. bog i serien "Monsterjagten. Let at læse". Tom og Elenna står overfor en meget uhyggeligt og farlig monsterjagt. De skal kæmpe mod skeletkrigeren Mortaxe, som er kæmpestor og bruger sort magi. For 7-9-årige.

I et fantasyunivers skal vennerne Tom og Elenna kæmpe mod den onde skeletkriger - Mortaxe. Mortaxe er genopstået fra de døde. Med sin magtfulde og mørke magi tvinger han alle Avantias seks gode monstre til at udkæmpe en gladiatorkamp mod Tom. Tom ved at hans eneste chance er at ramme Mortaxe i hjertet. Han håber på hjælp fra Elenna, men selv hende har skeletkrigeren forhekset. Kan Tom klare kampen alene? Teksten er skrevet med stor skrift og sværhedsgraden er lix 23. Der er en farvelagt tegning på hvert opslag.

Historien er spændende og velskrevet. Farvetegningerne er med til at vise stemningen i historien og lette forståelsen. Historien kan godt læses selvstændigt, men det er bedst at læse bøgerne i rækkefølge.

Det er oplagt at læse de første bøger i denne serie fx Vedra & KrimonSværdets vej. Andre gode fantasybøger i denne sværhedsgrad kunne fx være Sværdets vej som er første del i Kimura serienDet er oplagt at læse de første bøger i denne serie fx Vedra & Krimon. Andre gode fantasybøger i denne sværhedsgrad kunne fx være som er første del i Kimura serien.Informationer og udgaver