Bøger / faglitteratur / biografier

Morten Strunge : en iværksætterberetning om at satse alt, tabe alt, udfordre de store og vinde - til sidst


Beskrivelse


Om iværksætteren Morten Strunge (f. 1986). Han har skabt sig en formue ved at oprette og sælge selskaberne Onfone, Mofibo og Plenti, alle forretningsmetoder inden for telefoni og bøger.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2018

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 20. apr. 2018

Morten Strunge har allerede som 32-årig forretningssucceser som Mofibo, Onephone og Plenti bag sig. Bogen om manden bag succeserne henvender sig bredt til mennesker med interesse for forretningsverdenen og for udviklingen af den nye teknologis forretningsmodeller.

Jakob Skouboe, der har en lang karriere som erhvervs- og finansjournalist bag sig, har som forfatter tidligere bl.a. skrevet om OW Bunker. Her tager han fat i en af dansk erhvervslivs største iværksættere. Morten Strunge er i dag mangemillionær. Han har succesfuldt opbygget selskaber indenfor telekommunikation og it. Skouboe fortæller om Strunges liv fra da han som barn boede med forældrene i England. Strunge kommer selv i vid udstrækning til orde, og hans konklusion om at succes som iværksætter er 10% idé og 90% arbejde underbygges godt. Skouboe har snakket med mange af de personer, der har været inde omkring nogle af Strunges selskaber, men også den nærmeste familie bliver interviewet. Bogen er uden illustrationer.

Bogen er en journalistisk fremstilling. Sproget er letflydendende, og bogen ligefremt opbygget med nogle få enkelte "faktabokse" som leverer korte sidehistorier. Den er samtidig meget traditionel og forudsigelig. Skouboe refererer mange af de medvirkende personer i direkte tale, og det bliver lidt tungt at læse i længden, men Strunges egne råd og forretningsfilosofi står klart og entydigt.

I Shoe dog fortæller stifteren og skaberen af Nike sin iværksætterhistorie.


Jyllands-posten

d. 26. maj 2018

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 26. maj 2018


Børsen

d. 24. maj 2018

af

af

Henrik Ørholst

d. 24. maj 2018