Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mosens hjerte


Beskrivelse


Mirja og Pavlos skal ud og lede efter Mirjas forsvundne far. Men det går ikke helt som planlagt. Til børn fra 5 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2021

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 3. mar. 2021

Mirja og Pavlos skal ud og lede efter Mirjas forsvundne far. Men det går ikke helt som planlagt. Kan anvendes til selvstændig læsning af børn mellem 8-10 år, men er også velegnet til højtlæsning for børn fra 5 år.

Der er flere spændende eventyr her i femte del af serien "Mirja", om alfepigen og hendes venner. Mirja og Pavlos skal ud og lede efter Mirjas far, men det går ikke helt som planlagt og da Mirja hører, hvad hendes venner, Pelle og Sibbo, har set ude ved mosen, ved hun, at noget er gået helt galt. Det værste er, at det måske er hendes skyld, men hvad kan hun gøre? Bogen er som de øvrige titler i serien bygget op af korte kapitler med overskuelig opsat skrift og farveillustrationer med situationer fra historien. Forsiden er i en mørk grønlig farve med Mirja i aktion.

Den varme og eventyrlige serie leverer en spændingsfyldt historie med et godt sprog og fine tegninger. Det luftige og overskuelige layout og letflydende sprog gør at letøvede læsere også kan være med.

Anbefales til læsere af bl.a. serierne Roselil og hendes vennerRoselil - den røde fe og "Regnbuefeerne", hvor 1 bind er Roselil - den røde feAnbefales til læsere af bl.a. serierne Roselil og hendes venner og "Regnbuefeerne", hvor 1 bind er .