Bøger / faglitteratur

Motivation : i klasseledelse, relationer og didaktik


Beskrivelse


Perspektivering af viden om begrebet motivation i relation til lærerkompetencerne klasseledelse, relationer og didaktik.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juni 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 12. juni 2019

Perspektivering af viden om begrebet motivation i relation til lærerkompetencerne klasseledelse, relationer og didaktik. Bogen har relevans for lærerstuderende, især i forhold til faget praktik, men også for undervisere generelt, der vil udvikle sig fagprofessionelt.

Omdrejningspunktet i denne antologi er motivationsteorier i relation til de tre begreber klasseledelse, relationer og didaktik. Bogen er bygget op over tre hovedkapitler om netop disse tre emner. Til hvert emne findes en række indlæg skrevet af en række kendte danske navne fra læreruddannelsens pædagogiske univers. Indlæggene kombinerer teori med undervisningspraksis, hvorved teorierne gøres konkrete og vedkommende.

Det er en både interessant, motiverende og lærerig udgivelse, som klæder lærerstuderende godt på til både deres praktikker ude i den virkelige verden samt til faget praktik på læreruddannelsen.

Man kan læse mere i udgivelser som Motivation for læringMotiverende undervisning og den hurtigt læste Motiverende undervisningMan kan læse mere i udgivelser som Motivation for læring og den hurtigt læste .


Unge pædagoger

Årg. 81, nr. 4 (2020)

af

af

Ove Christensen (f. 1960)

Årg. 81, nr. 4 (2020)Informationer og udgaver