Bøger / faglitteratur til børn

Mountainbike


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2018

af

af

Inge Lykke

d. 18. sep. 2018

To bøger i serien "Jeg læser" fra Turbine. I "Fodbold" kan du læse om nogle af verdens bedste spillere, udstyr, banen, rekorder og dommere. I "Mountainbike" kan du læse om vilde cykelløb, rekorder, store stjernekørere og udstyr. Til børn fra 8-10 år.

I "Fodbold" er grundlæggende fakta om spillet beskrevet: Antal spillere, banens størrelse, spilletid, spilleropgaver på banen, boldens størrelse og udstyr. Desuden en præsentation af Christian Eriksen, Pernille Harder og andre store stjerner. Lix 20. I "Mountainbike" beskrives forskellige slags cykelløb. Der er fx et løb, som hedder "Freeride", hvor man laver mange hop og vilde stunts. Den højeste fart i verden på en mountainbike er 167,6 km/t. Lix 17. Illustrationerne er store farvefotos.

To gode lette fagbøger med flotte farverige illustrationer. Sjovt og fantastisk at se stjernerne indenfor en sportsgren og høre om deres bedste resultater. Det er noget børnene kan spejle sig i, og giver dem måske mod på selv at gå i gang med en sportsgren.

Andre bøger om fodbold er fx VM i fodboldLæs med landsholdet og Jannik VestergaardJakob Fuglsang i serien "De små fagbøger" og Læs med landsholdet og Jannik Vestergaard i serien "Læs med landsholdet". Der findes ikke i for vejen så let en bog om mountainbike, men Jakob Fuglsang er en let bog om cykelsportAndre bøger om fodbold er fx VM i fodbold i serien "De små fagbøger" og i serien "Læs med landsholdet". Der findes ikke i for vejen så let en bog om mountainbike, men Jakob Fuglsang er en let bog om cykelsportAndre bøger om fodbold er fx VM i fodbold i serien "De små fagbøger" og Læs med landsholdet og Jannik Vestergaard i serien "Læs med landsholdet". Der findes ikke i for vejen så let en bog om mountainbike, men er en let bog om cykelsport.