Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mudder


Beskrivelse


Line er blevet droppet af Jonas, fordi hun kyssede en anden. Nu betyder ingenting noget længere, så hun går i skoven helt alene. Da hun synker i mudder til navlen, har hun alligevel lyst til livet, hvad skal hun gøre?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juli 2020

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 22. juli 2020

Line er blevet droppet af Jonas. Nu betyder ingenting noget længere, så hun går i skoven helt alene. Da hun synker i mudder til navlen, har hun alligevel lyst til livet, men hvad skal hun gøre? Letlæst for unge fra 13 år, især for piger.

En bog om at være ung og forelsket. Men også om hvor svært det er at være forelsket og de dumme ting, man kan komme til at gøre, når man fester og drikker lidt for meget. Bogen har en indholdsfortegnelse først i bogen. Hvert kapitel er på fire sider. Kapitlets titel er trykt på kapitlets første opslag på venstre side med en særlig baggrund. Teksten er skrevet med lidt store bogstaver og i korte sætninger.

"Mudder" er en bog, hvor man let kan identificere sig med hovedpersonen Line. Det er fantastisk at være forelsket og forfærdeligt at blive droppet af kæresten. Selvom bogen er let at læse, fortælles der med både indlevelse og følelser. Bogen er især for dem, der synes, det er svært at læse, men er også et godt bud til dem, som er læsetrætte.

I samme serie findes andre vedkommende bøger. Læs fx Hvad gør vi?.