Bøger / faglitteratur / bagebøger

Muffins og andre små kager


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2009

af

af

Katja Larsen

d. 23. dec. 2009

Disse bøger henvender sig til alle der lyst til at lave lækker dessert.

I serien God appetit! - nem og lækker mad udgives her 3 små bøger med opskrifter på forskellige desserter. Der er bogen om Muffins og andre små kager hvor opskrifterne laves med fire forskellige smørvarianter for at gøre opskrifterne ekstra lækre. Bogen Chokolade der byder på kager og is lavet på mørk, lys og hvid chokolade samt flere slags chokolade på én gang. Til sidst er der bogen som blot kaldes Desserter og indeholder så forskellige opskrifter som margaritamousse, is-brownietårn og citrusfrugtsorbet. Billederne er indbydende og opskrifterne er udførlige, så de fleste vil få succesoplevelser i køkkenet.

Der findes selvfølgelig mange andre bøger om desserter. Disse tre skal nok få udlån på grund af de lækre billeder og tekstens tilgængelighed. Samtidig har bøgerne et handy format til køkkenbordet.

I serien God appetit! - nem og lækker mad udkommer her tre små indbydende bøger med desserter. Billederne er indbydende og fremgangsmåden udførligt beskrevet, så opskrifterne virker overskuelige.Informationer og udgaver