Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mugge & vejfesten


Beskrivelse


Mugge er verdens lykkeligste dreng, indtil hans forældre går fra hinanden. Nu vil han bruge den kommende vejfest til at føre sine forældre sammen igen.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 20. sep. 2017

Mugge er verdens lykkeligste dreng, indtil hans forældre går fra hinanden. Nu vil han bruge den kommende vejfest til at føre sine forældre sammen igen. For dem der kan lide skøre og sjove bøger fra ca. 9-10 år og opefter.

Det er forfatterparrets første børnebog. Her møder vi drengen Mogens som alle kalder for Mugge. Han er en glad dreng som glæder sig meget til den årlige vejfest på Düsseldorf Allé. Årets festligholdelse overskygges dog hurtigt af, at hans mor vælger at forlade dem for den lækre Pierre fra fitness-centret. Mugges far går helt i hundene og Mugge beslutter sig for at bruge årets vejfest til at føre sine forældre sammen igen. Men først skal han lige have overbevist de andre voksne på vejen om, at vejfesten i det hele taget skal afholdes.

Mikael Wulff og Anders Morgenthaler har i mange år samarbejdet om at lave sjove tegneseriestriber til voksne, og her bruger de megen af den skæve humor der kendetegner deres striber i Politiken, til at lave en sjov bog til børn. Det er gakket, med masser af små referencer som den voksne læser vil få glæde af, og for den rette læser er det ret sjovt.

Kan man lide denne vil man også kunne lide Morgenthalers Dyrefabler - ting på hovedetKarmaboy - kometen og den onde numsekløe og Jacob Riisings bøger om Karmaboy fx Karmaboy - kometen og den onde numsekløeKan man lide denne vil man også kunne lide Morgenthalers Dyrefabler - ting på hovedet og Jacob Riisings bøger om Karmaboy fx .


litteratursiden.dk

d. 2. jan. 2020

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 2. jan. 2020

De gakkede stormestre Wulffmorgenthaler har med den første bog i serien om Mugge skrevet en rablende sjov bog med kantede og genkendelige karakterer og hysterisk morsomme passager, som især voksne vil...


Weekendavisen

d. 29. dec. 2017

af

af

Stine Reinholdt Hansen

d. 29. dec. 2017