Bøger / faglitteratur

Multimodalitet 1.-6. klasse : analyse og produktion i et socialsemiotisk, scenariedidaktisk perspektiv


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jan. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 8. jan. 2020

Danskfagligt centreret grundbog i mediedidaktik med fokus på produktion og analyse. Bogen er henvendt til lærerstuderende i faget "Dansk (1.-6. klassetrin)" samt til praktiserende dansklærere på de samme klassetrin.

Bogen er en gennemgående omarbejdning af bogen Multimodalitet i skolen, som har fokus på elever i 4.-10. klasse. Denne bog er rettet mod undervisning på 1.- 6. årgang. Derfor går enkelte afsnit igen fra den forrige bog, men det meste er nyt og skrevet målrettet undervisningen i indskolingen og på mellemtrinnet.

Det er en fagligt meget velfunderet udgivelse, som virkelig klæder sin læser på både teoretisk og praktisk til at kunne undervise kvalificeret i multimodale værker. En oplagt grundbog til læreruddannelsen.

Bogen kan læses sammen med dens forgænger, Multimodalitet i skolenMediedidaktikHul igennem - multimodale fortællinger i indskolingen eller med titler som Mediedidaktik og Hul igennem - multimodale fortællinger i indskolingenBogen kan læses sammen med dens forgænger, Multimodalitet i skolen eller med titler som og Hul igennem - multimodale fortællinger i indskolingenBogen kan læses sammen med dens forgænger, Multimodalitet i skolen eller med titler som Mediedidaktik og .