Bøger / faglitteratur / opskrifter

Mummum - søde favoritter


Beskrivelse


Har du et blødt punkt for chokoladebarer, trifli eller bradepandekager, så kan du finde en favorit i Mummums nye bog. Alle kan være med til at lave opskrifterne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. aug. 2022

af

af

Laura Winding

d. 26. aug. 2022

Har du et blødt punkt for chokoladebarer, trifli eller bradepandekager, så kan du finde en favorit i Mummums nye bog. Alle kan være med til at lave opskrifterne.

I denne bog finder du favoritkager og desserter fra madbloggen, Mummum. Bogen har bl.a. afsnit om lagkager, desserter i glas og bradepandekager. I alle opskrifter er angivet portionsstørrelse og tilberedningstid, samt ingrediensliste, fremgangsmåde og fotos af de færdige kager. Der er både lynhurtige desserter som koldskål, og mere tidskrævende som flødeboller eller kager, der skal bages og pyntes. Du får ikke brug for specialudstyr eller mystiske ingredienser. Bagest i bogen er der måleenheder/omregningstabel og tips til fx tilpasning af bagepapir og forme samt register.

Ikke en bog, der vil revolutionere dessertkøkkenet, men gedigne opskrifter med noget for enhver smag. Desserterne i glas kan laves i forvejen og de fleste er simple, men tager sig fantastisk ud, og fx lyder en lys chokoladetærte med bastognebund som en lækker kombi.

Mummum har også udgivet Mummum med opskrifter på hverdagsmad til alle dagens måltider. Brød og kager er en klassiker med både brød og kage, og ellers kan varmt anbefales Magasinet Lækkerier: Magasinet Lækkerier Find desuden flere opskrifter og inspiration på https://mummum.dk/Mummum - hverdagsfavoritterBrød og kagerMagasinet LækkerierMummum har også udgivet Mummum med opskrifter på hverdagsmad til alle dagens måltider. er en klassiker med både brød og kage, og ellers kan varmt anbefales Magasinet Lækkerier: Magasinet Lækkerier Find desuden flere opskrifter og inspiration på https://mummum.dk/Mummum har også udgivet Mummum med opskrifter på hverdagsmad til alle dagens måltider. Brød og kager er en klassiker med både brød og kage, og ellers kan varmt anbefales : Find desuden flere opskrifter og inspiration på https://mummum.dk/.