Bøger / faglitteratur til børn / remser

Musetrin og troldetramp : massageremser for børn


Beskrivelse


Billedbog. Præsenterer 20 massagerim for børn og tager udgangspunkt i leg og fantasi ved hjælpe af rim og remser, som er tilknyttet de enkelte massagebevægelser. Med remser, som er tilknyttet de enkelte øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2016

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 3. nov. 2016

Hvem nyder ikke god gang massage? Her er forslag til 20 forskellige massageøvelser for børn ledsaget af sjove rim og remser. Bogen henvender sig til de ca. 4-10-årige og deres voksne.

Bogen indledes med et afsnit om massage for børn, samt en introduktion til brug af bogen. Herefter følger 20 forskellige massageøvelser med hver deres remse. Bogen afsluttes med forslag til forskellige massageforløb. Lotte Salling har skrevet flere bøger med fokus på sprog og bevægelse.

Lotte Salling formår endnu engang at skrive en række sjove og velfungerende rim og remser, hvor der er fuld fart på sproget. Bogen er rigt illustreret i Dina Gellerts velkendte humørfyldte streg. Bogen vil være oplagt at bruge i institutioner, da massage med til at styrke relationer mellem børn. Den vil også sagtens kunne bruges til en hyggestund derhjemme, når alle trænger til at komme lidt ned i gear.

Der findes flere bøger med fokus på at få kroppen med i en travl hverdag fx Lyt til løvenTager mig tid, hvor det er yogaøvelser på rim og remser også skrevet af Lotte Salling, eller Tager mig tid, hvor det er mindfulness der er hovedtemaDer findes flere bøger med fokus på at få kroppen med i en travl hverdag fx Lyt til løven, hvor det er yogaøvelser på rim og remser også skrevet af Lotte Salling, eller , hvor det er mindfulness der er hovedtema.