Bøger / faglitteratur til børn

Musik fra klassisk til hip-hop


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. nov. 2018

af

af

Pia Gunilla Park

d. 29. nov. 2018

Vidste du at mange af stenblokkkene ved Stonehenge vejer ca 25 ton? At computere i 1960érne var så store som klædeskabe? Eller at kineserne var de første til at bruge raketter, og de første instrumenter var lavet af dyreknogler? Bliv klogere på fx videnskab, musik, berømte bygninger og transport. For 9-12-årige.

De 4 bøger "Arkitektur og berømte bygninger", "Videnskab og opfindelser", "Transport til lands, til søs og i luften" og "Musik fra klassisk til hip hop" er fra serien "Alt hvad du har brug for at vide". Bøgerne er på 48 sider, har indholdsfortegnelse, tydelig kapitelinddeling, ordliste og tidslinjer. Hver side har flere tegninger, hver med sin tekstboks. Der findes faktabobler med "Vidste du det?". Temaerne i bøgerne starter forhistorisk og ender i nutiden. Sproget indeholder mange fagbegreber.

Bøgerne er spækket med en masse information og illustreret med sjove farverige tegninger, som måske kan synes lidt for nuttede i forhold til tekstniveau. Bøgerne er en god appetizer til videre fordybelse i de områder, man bliver sulten på.

Temaerne findes også i bl.a. OpfindelserFra pyramiderne til ØresundsbronBørnenes bog om musikBiler, tog, skibe og fly, Fra pyramiderne til Øresundsbron, samt de mere detaljerede om musik Børnenes bog om musik og om transport Biler, tog, skibe og flyTemaerne findes også i bl.a. Opfindelser, , samt de mere detaljerede om musik Børnenes bog om musik og om transport Biler, tog, skibe og flyTemaerne findes også i bl.a. Opfindelser, Fra pyramiderne til Øresundsbron, samt de mere detaljerede om musik og om transport Biler, tog, skibe og flyTemaerne findes også i bl.a. Opfindelser, Fra pyramiderne til Øresundsbron, samt de mere detaljerede om musik Børnenes bog om musik og om transport .