Bøger / faglitteratur / opskrifter

My food day


Beskrivelse


Sund og nem hverdagsmad uden gluten, sukker og laktose.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. maj 2014

af

af

Conni Boll Christensen

d. 23. maj 2014

Kogebog, der primært henvender sig folk med glutenallergi og/eller mælkeintolerans.

2010 fik Rie Randrup en gastric bypass-operation. Vægttabet gik planmæssigt, men hun havde konstant mavesmerter og var ofte syg. Hun fik konstateret cøliaki og latoseintolerants og skulle nu både holde vægten og undgå bestemte fødevarer. Hun valgte at uddanne sig til kostvejleder og lever i dag af at vejlede andre. Nærværende udgivelse er en blanding af koge- og livsstilsbog med mange instagram-lignende fotos af mad, husgeråd, blomster, tøj, sko, hunde og andet, der giver Rie Randrup glæde i hverdagen. Der er lagt stor vægt på bogens æstetik, og hun tøver ikke med at bruge to dobbeltopslag på fx en mad med avocado og tomat. Opskrifterne er meget enkle, og ingredienserne er ledsaget af betegnelser for, om de er glutenfri fra naturens side, speciel udviklede glutenfri varer, laktose - eller sukkerfri.

Bøgerne Glutenfri mad uden mælk og Lækre opskrifter fri for gluten og mejeriprodukter er andre eksempler på kogebøger for fødevareallergikere.

Meget personlig koge-, livsstils- og bladrebog med stor vægt på det æstetiske udtryk. De enkle opskrifter er særligt egnede for personer, der stadig er på usikker grund, når det gælder fødevareallergi.Informationer og udgaver