Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

myboshi 1.0 : din hue, din stil, håndlavet af dig


Beskrivelse


15 opskrifter på hæklede Myboshi-huer, med trin for trin-vejledninger til både begyndere og erfarne hæklere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2014

af

af

Frederik Nielsen

d. 27. nov. 2014

15 opskrifter på hæklede huer, med grundige instruktioner til både begyndere og mere erfarne hæklere, der vil være med på den tyske myboshi-bølge.

De to forfattere, Felix og Thomas, lærte at hækle i Japan og har siden skabt et varemærke, der breder sig hastigt. Boshi er japansk for hue og myboshi-huernes historie fortælles mellem opskrifterne. Med til bogen følger tre myboshi-mærker man kan sy på sine hæklede huer og gøre dem til ægte myboshi. Opskrifterne angiver sværhedsgrad og ca. tidsforbrug og anvender alle det samme myboshi-garn på nål 6-7, så arbejdet skrider hurtigt frem. Bogen indeholder hækleskole, og alle anvendte masker er forklaret med tegninger.

Huerne har samme udgangspunkt, og variationerne kommer via strukturen og især farvekombinationerne. Opskrifterne er grundige og nemme at forstå, også for begyndere. Huerne er alle hæklet i myboshis eget garn. Der gives ikke garnspecifikationer, men garnet sælges mange steder, så substitution er ikke umulig.

Huer, huerCrocheted beaniesHæklede huerHippe huer, hatte og kasketter til ham (og hende) er også egnet til uerfarne hæklere, hvor Crocheted beanies og Hæklede huer er lidt mere avancerede. Hippe huer, hatte og kasketter til ham (og hende) har både hækle- og strikkeopskrifter og mange forskellige modeller men er heller ikke til nybegyndere. Der er i øvrigt huer i de fleste hæklebøger med "varme" opskrifterHuer, huer er også egnet til uerfarne hæklere, hvor og Hæklede huer er lidt mere avancerede. Hippe huer, hatte og kasketter til ham (og hende) har både hækle- og strikkeopskrifter og mange forskellige modeller men er heller ikke til nybegyndere. Der er i øvrigt huer i de fleste hæklebøger med "varme" opskrifterHuer, huer er også egnet til uerfarne hæklere, hvor Crocheted beanies og er lidt mere avancerede. Hippe huer, hatte og kasketter til ham (og hende) har både hækle- og strikkeopskrifter og mange forskellige modeller men er heller ikke til nybegyndere. Der er i øvrigt huer i de fleste hæklebøger med "varme" opskrifterHuer, huer er også egnet til uerfarne hæklere, hvor Crocheted beanies og Hæklede huer er lidt mere avancerede. har både hækle- og strikkeopskrifter og mange forskellige modeller men er heller ikke til nybegyndere. Der er i øvrigt huer i de fleste hæklebøger med "varme" opskrifter.