Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Myrekryb og ormehuller


Beskrivelse


Pelle er kæreste med Ida og nyder at der er ro og fred i byen efter Antboy fik gjort kål på den sidste superskurk. Men en dag modtager Pelle et anonymt brev: "Jeg ved hvem du er" står der. Samtidig begynder en indbrudstyv med en mærkelig adfærd at røre på sig.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jan. 2020

af

af

Pia Gunilla Park

d. 29. jan. 2020

Pelle er kæreste med Ida og nyder, at der er ro og fred i byen, efter Antboy fik gjort kål på den sidste superskurk. Men en dag modtager Pelle et anonymt brev, hvor der står "Jeg ved hvem du er". Samtidig begynder en indbrudstyv med en mærkelig adfærd at røre på sig. For Antboy-fans og andre actionglade læsere på 10-14 år.

Pelle må finde sin indre detektiv frem i et desperat forsøg på at finde identiteten på den anonyme brevskriver. Hvem er det der har afsløret ham, og hvorfor begår en mystisk indbrudstyv indbrud uden at efterlade sig nogen spor eller stjæle noget? Hænger de to ting sammen? Er der nye uvelkomne superkræfter på spil i byen? Det er en sag for Antboy. Og snart går det op for vores superhelt, at hans problemer kun lige er begyndt. Bogen slutter af med prologen til Antboy vender tilbage 2 - "Fortidens skygger".

Antboy er tilbage - og hvilken tilbagevenden! Der er fart på fra start til slut, når Antboy kommer på sporet af en ny version af utøjlede superkræfter. Igen sørger Erik Petri for kræs til øjet med seje illustrationer.

Læs de 6 bind i "Antboy"-serien, fx Kenneth Bøgh Andersens Antboy - Tissemyrens bidTimmy Taber - ingen er fejlfriIlddåb. Er man til detektiver kan serien om Timmy Taber - ingen er fejlfri afprøves. Serier som Muchamores "Cherub", Ilddåb, og tegneserier med de amerikanske superhelte kunne også være gode budLæs de 6 bind i "Antboy"-serien, fx Kenneth Bøgh Andersens Antboy - Tissemyrens bid. Er man til detektiver kan serien om afprøves. Serier som Muchamores "Cherub", Ilddåb, og tegneserier med de amerikanske superhelte kunne også være gode budLæs de 6 bind i "Antboy"-serien, fx Kenneth Bøgh Andersens Antboy - Tissemyrens bid. Er man til detektiver kan serien om Timmy Taber - ingen er fejlfri afprøves. Serier som Muchamores "Cherub", , og tegneserier med de amerikanske superhelte kunne også være gode bud.


Politiken

d. 29. feb. 2020

af

af

Steffen Larsen (f. 1943)

d. 29. feb. 2020


Weekendavisen

d. 28. feb. 2020

af

af

Anna Karlskov Skyggebjerg

d. 28. feb. 2020


Børn & bøger

Årg. 73, nr. 4 (2020)

af

af

Eiler Jensen (f. 1946)

Årg. 73, nr. 4 (2020)


Proxima

Nr. 107 (2021/2022)

af

af

Niels Dalgaard (f. 1956)

Nr. 107 (2021/2022)