Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mysterieklubben og spøgelseshuset


Beskrivelse


Mysterieklubbens medlemmer Carl og Amanda beslutter at undersøge, om det spøger i det gamle forladte hus midt i Bøgenæs by. Krimi for børn i alderen 9-11 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. jan. 2023

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 27. jan. 2023

Mysterieklubbens medlemmer Carl og Amanda beslutter at undersøge, om det spøger i det gamle forladte hus midt i Bøgenæs by.. Krimi for børn i alderen 9-11 år.

De to venner Carl og Amanda er detektiver i Mysterieklubben. Ud fra mottoet "Modig & Klog" opklarer de mysterier i den lille by Bøgenæs, hvor de bor. "Mysterieklubben og smuglerne" er seriens 5. del, der begynder fredeligt og idyllisk med en badetur til Sandø, men på vej hjem overraskes de to venner af en tæt tåge. Snart er de på sporet af en smuglerbande i det gamle fyrtårn. "Mysterieklubben og spøgelseshuset" er seriens 6. del, hvor Carl og Amanda sniger sig ind i den gamle forladte Villa Leo midt i Bøgenæs by. Rygtet siger, at værdifulde smykker er skjult et sted i huset, men også at et spøgelse hjemsøger den forladte villa. I bøgernes omslag er et kort over Bøgenæs med de for fortællingen relevante steder tegnet ind. Illustrationer i farver.

Underholdende og letlæste krimifortællinger med to sympatiske hovedpersoner. Velskrevet med flotte stemningsfulde illustrationer. Bøgerne kan læses selvstændigt uden kendskab til de øvrige bind i serien.

Første bind i "Mysterieklubben" er Mysterieklubben og det hemmelige rumSlotsmysterietSpøgelsesmysteriet. Andre detektivserier er "LasseMajas detektivbureau", fx Slotsmysteriet, og "Cirkusdetektiverne", fx SpøgelsesmysterietFørste bind i "Mysterieklubben" er Mysterieklubben og det hemmelige rum. Andre detektivserier er "LasseMajas detektivbureau", fx , og "Cirkusdetektiverne", fx SpøgelsesmysterietFørste bind i "Mysterieklubben" er Mysterieklubben og det hemmelige rum. Andre detektivserier er "LasseMajas detektivbureau", fx Slotsmysteriet, og "Cirkusdetektiverne", fx .