Bøger / skønlitteratur / krimi

Mysteriet i Genbrugsen : kriminalroman


Beskrivelse


Anne-Maj er efterlønner og arbejder som frivillig i en genbrugsbutik. Da flere af hendes kolleger i Genbrugsen dør, mener Politiet, at det er af naturlige årsager, men Anne-Maj lugter blod og går i gang med sin egen efterforskning.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2020

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 4. mar. 2020

Hyggekrimi om efterlønneren Anne-Maj, der tager sagen i egen hånd, da flere ældre fra hendes frivillige arbejde i en genbrugsbutik findes døde. For ældre læsere, der holder af lune hverdagsbeskrivelser fra et pensionistliv.

Bogen indledes med et persongalleri og et tegnet kort over Nykøbing Sjælland - ud fra Anna Grues fortolkning. Hovedpersonen Anne-Maj er frivillig i en genbrugsbutik, og da den sure frivillige, Helmer, dør, tror alle, at det er af naturlige årsager. Da der efterfølgende dør flere i kredsen om genbrugsbutikken, indleder Anne-Maj sin egen efterforskning. Når Anne-Maj ikke er frivillig eller efterforsker mord, elsker hun at lave mad og passe sin hund, og hun hader slankekure.

Letlæst bog med lun humor om pensionistlivet. Bogen skal læses for hyggens skyld og er ikke for garvede krimilæsere, da der er mere fokus på mad og hundesnak end på kriminalgåden.

Disse hygge-krimier har også utraditionelle og selvudnævnte efterforskere som hovedperson: Et lig for lidtMordet i Glennkill og Mordet i GlennkillDisse hygge-krimier har også utraditionelle og selvudnævnte efterforskere som hovedperson: Et lig for lidt og .


litteratursiden.dk

d. 7. apr. 2020

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 7. apr. 2020

Underfundig og morsom hyggekrimi om livet i og omkring en genbrugsbutik, hvor de ansatte pludselig begynder at dø. Anna Grue omtaler selv sin nye krimi ’Mysteriet i Genbrugsen’ som en hyggekrimi, og d...


Politiken

d. 18. apr. 2020

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 18. apr. 2020


Jyllands-posten

d. 5. apr. 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 5. apr. 2020


Berlingske tidende

d. 17. maj 2020

af

af

Merete Reinholdt

d. 17. maj 2020