Bøger / faglitteratur til børn

Mystiske steder i verden : atlas for eventyrlystne : tag på ekspedition til det ukendte


Beskrivelse


Fantastisk fagbog om alverdens spændende steder, som du absolut må besøge! Et sikkert hit til geografi-interesserede og eventyrlystne drenge og piger i alderen 9-13 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2020

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 5. aug. 2020

Fantastisk fagbog om alverdens spændende steder, som du absolut må besøge! Et sikkert hit til geografi-interesserede og eventyrlystne drenge og piger i alderen 9-13 år.

Rejs med rundt til en masse forskellige lande, og oplev 100 oversete, sære eller gemte steder, som du slet ikke vidste fandtes! Hvad med at tage en elevatortur direkte ned i en udslukt, islandsk vulkan? Eller besøge landsbyen Yoro i Venezuela, hvor det regner med fisk? Du kan også vandre i verdens største grotte-system i Vietnam eller få lækkersulten stillet i isbaren Coromoto i Venezuela, hvor du blandt andet kan bestille en vaffelis med lakse-smag! Forrest i bogen findes introduktion, pakkeliste og indholdsfortegnelse. Bagerst nyttige tips, register og et verdenskort, hvor alle bogens rejsemål er placeret.

Vildt lækker bog med mange fascinerende detaljer om alverdens spændende steder, som man straks får lyst til at besøge! Joy Angs vidunderlige illustrationer passer godt til bogens eventyrlige stemning. Der er en tydelig rød tråd i bogen, og teksten er forholdsvis letlæst, om end udtale af flere stednavne og fagord naturligvis kan gøre knuder - uanset om man er barn eller voksen.

Du kan besøge flere sære rejsemål i Jordens mystiske stederDen gådefulde jordBerømte steder og Den gådefulde jord, mens der især er fokus på flotte bygningsværker og storslåede naturfænomener i Berømte stederDu kan besøge flere sære rejsemål i Jordens mystiske steder og , mens der især er fokus på flotte bygningsværker og storslåede naturfænomener i Berømte stederDu kan besøge flere sære rejsemål i Jordens mystiske steder og Den gådefulde jord, mens der især er fokus på flotte bygningsværker og storslåede naturfænomener i .