Bøger / faglitteratur / opskrifter

N'ice cream : super sunde is


Beskrivelse


52 opskrifter på is, ispinde og isdesserter uden mælk, sukker, gluten eller tilsætningsstoffer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. maj 2017

af

af

Louise Urban Andersen

d. 22. maj 2017

Få inspiration til at lave sunde is fulde af næring. Bogen kan anvendes af alle, der ønsker en sundere livsstil, uden at gå på kompromis med smagen.

Fibæk og Cia er makkerparret bag GreenGoddess.dk, der fokuserer på at det sunde liv skal være fyldt med næring, smag og nydelse, men uden bl.a. gluten og mælkeprodukter. Den tankegang fører de videre i denne bog, der fokuserer på at det sunde liv ikke skal være en lang askese. Indledningsvis er der et afsnit om det nødvendige udstyr. Der kan anvendes både blender og ismaskine. En del af opskrifterne indeholder ingredienser, som det ikke er muligt at købe i almindelige supermarkeder, men de kan købes i den lokale helsekost. Den første del af opskrifterne drejer sig om ispinde, mens den sidste del drejer sig om creme-is og sorbet. Hver opskrift anviser udstyr og ingredienser, der skal bruges samt fremgangsmåde og som bonus et lille tip. Bogen sluttes af med tilbehør såsom sundt flødeskum, naturlig krymmel og farve.

Absolut lækre og visuelt virkelig smukke is. Bogen er et overflødighedshorn af inspiration til det sunde liv, og opskrifterne er lette at følge. Der er enkelte ingredienser, der skal skaffes via helsekost, men de fleste kan købes i supermarkedet.

Is og kolde desserter - uden mælk eller gluten indeholder bl.a. også opskrifter på sunde is. Indeværende bog er dog mere inspirerende og nyskabende i sine opskrifter.