Bøger / skønlitteratur til børn / roman

N3XUS


Beskrivelse


I en fremtid med terrorkrige, miljøkatastrofer og en verden, der er faldet fra hinanden, fragter 15-årige Nasim vigtige informationer fra sted til sted. En dag overfaldes han af hackerpigen Kira. Men hun er ikke den eneste fjende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2017

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 25. sep. 2017

I en fremtid med terrorkrige, miljøkatastrofer og en verden, der er faldet fra hinanden, fragter 15-årige Nasim vigtige informationer fra sted til sted. En dag overfaldes han af hackerpigen Kira. Men hun er ikke den eneste fjende. Fra 11 år.

N3xus er første bind i en ny science fiction serie. I en fremtid i et genkendeligt Danmark, hvor hver by ledes af en Klan, følger vi Nasim og Kira, der kommer fra hver deres gruppe. Nasim er kurér for Klanen, og Kira hører til Hackerne, der hersker på nettet. De er fjender, men en fælles fjende tvinger dem til at arbejde sammen. Begge er de toptrænede til kamp og forsvar. Det får de brug for i deres kamp mod Tjenesten. Bogen er illustreret af grafikeren Tom Kristensen med illustrationer i sort og hvidt lidt i stil med en grafisk roman.

Meget spændende ny science fiction serie for de lidt større børn, der enddu ikke læser ungdomsromaner. Fortællingen er handlingsmættet fra begyndelsen, så man har lyst til at læse videre. Illustrationerne er spændende og giver flere oplysninger til fortællingen end teksten alene. Det bliver spændende med næste bind.

Kan du lide bøger om børn, der arbejder som kurér eller undercover, kan du læse Benni Bødkers serie "Operation" fx Bloddiamant.