Bøger / faglitteratur / erindringer

Når ånderne banker på : mit liv blandt engle og ånder


Beskrivelse


Marzcia Techau (f. 1971). kendt fra tv-programmet "Ånderne vender tilbage", fortæller om sit liv som spirituelt medie, om sine kampe med de afdøde for at de levende kan få et fredeligt liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2013

af

af

Christine Christensen

d. 13. sep. 2013

Til de spirituelt interesserede, interesserede i medier og læsere af biografier om kendte og deres liv.

Marzcia Techau er kendt fra TV3's program "Ånderne vender tilbage". Her fortæller hun sin historie til Karen Seneca, en personlig fortælling om et moderne spirituelt medie. Marzcia Techau opdagede som ung, at hun kunne modtage information og guidninger fra den åndelige verden. Hendes særlige sensitivitet gjorde, at hun oplevede kommunikation med afdøde, og senere en direkte kontakt til skytsguider, skytsånder og engle. Bogen er en fortælling om livet med clairvoyante evner og om de udfordringer de ualmindelige oplevelser og evner giver, specielt når man er uddannet biolog og til daglig beskæftiger sig med fakta og videnskab. Stilen er snakkende og direkte, lidt ustruktureret, med mange detaljer. For- og bagside formidler indholdet fint.

Mange medier har udgivet biografier og beretninger om deres liv med ånderne. Denne minder om Marion Dampier-Jeans selvbiografi Stemmer fra en anden verden eller Budbringeren : mediet Tone Marie Berge af Harald Garmannslund. Englehviskeren handler også om kontakten med det guddommelige, men er mere fokuseret på øvelser og selvhealing.

Marzcia Techaus historie om hvordan den spirituelle verden valgte hende og om dagligdagen som spirituelt medie og healer. Bogen indeholder mange detaljer og eksempler fra et medies arbejde, inklusive de kampe, der ofte skal kæmpes med afdøde, for at de levende kan leve et fredeligt liv.