Bøger / skønlitteratur / roman

Når engle græder blod : en Kristian Swane-krimi


Beskrivelse


Krimi. To unge kenyanske løbere deltager i Copenhagen Marathon, men de er dopede og en af dem falder død om under løbet. Det sætter gang i en kædereaktion med flere bestialske mord. Kriminalkommissær Kristian Swane bliver sat på sagen, der viser sig at være meget vanskelig og blodig.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2013

af

af

Michael Olsen

d. 20. feb. 2013

Romanen Når engle græder blod henvender sig bredt til læsere af moderne danske politikrimier, og læsere af Jakob Knudsens første krimi, Håbefulde hjerte, med samme hovedperson må formodes at se frem til denne krimi også. Forside og bagside formidler genren fint, så bogen vil næppe kræve den store aktive formidling.

To unge kenyanske løbere deltager i Copenhagen Marathon, men de er dopede, og en af dem falder død om under løbet. Dette dødsfald sætter gang i en kædereaktion, der resulterer i flere bestialske mord. Kriminalkommissær Kristian Swane fra drabsafdelingen bliver sat på sagen, der viser sig at være meget vanskelig og trækker tråde til international dopingkriminalitet. Dette er anden del i serien om Kristian Swane. I denne anden omgang er spændingen øget, og personkarakteristikken forbedret, og man bliver som læser hurtigt opslugt af bogens handling. Så der er al mulig grund til at forestille sig, at serien nok skal blive et hit blandt danske krimilæsere.

Udover første bog om kriminalkommissær Kristian Swane, kan man foreslå lånere, der vil læse noget lignende at gå i gang med eksempelvis Frode Z. Olsens krimi København - Bagdad.

Krimien er anden ombæring i fortællingen om kriminalkommissær Kristian Swane. Det er et velskrevet, spændende og godt bud på endnu en krimiserie, der vil få mange læsere.


litteratursiden.dk

d. 25. juli 2013

af

af

Stina Holdt

d. 25. juli 2013

Andet bind om den usympatiske og arrogante Kristian Swane fortsætter desværre der hvor forgængeren slap:Der er meget få lyspunkter i form af glidende, levende og realistisk sprog - Kun den kortfattede...


Litteratursiden.dk [online]

d. 17. apr. 2013

af

af

Anne Vang Christensen

d. 17. apr. 2013