Bøger / faglitteratur

Når gravide drømmer : forstå dine drømme og find ro i graviditeten


Beskrivelse


Om graviditetsrelaterede drømme og med en række konkrete tips til at træne sig i at huske drømmene. Med 50 siders alfabetisk leksikon med de hyppigst forekommende graviditetsdrømme.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2020

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 18. feb. 2020

Hvis du arbejder med dine drømme, kan du opleve mere ro i graviditeten og måske også en lettere fødsel. Til vordende forældre er her eksempler på typiske drømme i graviditeten og redskaber til at arbejde med dem.

Mange gravide oplever at drømme mere, og det skyldes at de pga. dårlig søvn ofte vågner midt i en drøm, og derfor kan huske den. Den store livsforandring forældrerollen er, giver også aktivitet i drømmelivet, og det er værd at give opmærksomhed, da det kan hjælpe til en lettere fødsel. I bogen gives en introduktion til drømmeforskning, og en generel indføring i drømmetydning. Desuden en række konkrete tips til at træne sig i at huske drømmene, afsnit for fædre og eksempler på drømmetemaer, som fx at babyen er et dyr, kan tale m.m. Efter eksemplerne er der reflekterende spørgsmål, der hjælper til drømmetydningen. Slutteligt 50 siders alfabetisk leksikon med de hyppigst forekommende graviditetsdrømme. Michael Rohde forsker i drømme og har også udgivet Sådan forstår du dine drømme.

En lettilgængelig og praktisk guide med eksempler mange gravide vil genkende, og det kan give forståelse og ro. Læsevenlig, idet den er overskueligt sat op, med relevante index og fortalt i et frisk og pædagogisk sprog.

Til videre læsning, nævner MR selv sin egen ovennævnte samt Din guide til drømmenes verdenPolitikens bog om drømmeKlare drømme. I grundbogen Politikens bog om drømme dykker man dybere ned i generel drømmetydning, og i Klare drømme lærer man at drømme bevidstTil videre læsning, nævner MR selv sin egen ovennævnte samt Din guide til drømmenes verden. I grundbogen dykker man dybere ned i generel drømmetydning, og i Klare drømme lærer man at drømme bevidstTil videre læsning, nævner MR selv sin egen ovennævnte samt Din guide til drømmenes verden. I grundbogen Politikens bog om drømme dykker man dybere ned i generel drømmetydning, og i lærer man at drømme bevidst.