Bøger / faglitteratur

Når kærlighed gør nas!


Beskrivelse


Forfatteren har samlet en række beretninger, der sætter fokus på den menneskelige smerte ved at miste - som for eksempel den store kærlighed, sit barn, sin forælder, sin uskyld, selvrespekt, sunde fornuft eller dømmekraft. Med hjælp til selvhjælps-guide.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2010

af

af

Katja Larsen

d. 2. juni 2010

En bog til dem der har brug for at læse om andres vej ud af smerten.

Malene Hasselblad, som nogle læsere vil kende fra Robinson på TV3, har her samlet en række forskellige menneskers ærlige beretninger om deres oplevelser med sorg, vrede og afmagt, men også lettelse når personen endelig er i stand til at give slip og komme videre. Én beretning handler om en mand der har været udsat for vold i parforholdet, en anden handler om en kvinde der endelig indser at hendes kærlighed til en mand aldrig vil blive gengældt. Malene Hasselblad fortæller desuden sin egen historie om, hvordan hun blev uplanlagt gravid med sin daværende kæreste og hvordan han efterfølgende svigter hende og er uenig i hendes beslutning om at beholde barnet. Når kærlighed gør nas er skrevet i et lettilgængeligt sprog. Der er dog nogle sproglige fejl.

Et evigt aktuelt emne som jeg ikke kan se er behandlet på samme måde før.

Når kærlighed gør nas er små beretninger om kærlighedens bagside. Den viser, hvor svær kærligheden kan være, men også at der er en vej ud af mørket. Dette emne vil givet tiltale en del læsere. Det er ærgerligt, at der er nogle sproglige fejl.Informationer og udgaver