Bøger / faglitteratur

Når sjælen kalder : skab det liv du længes efter


Beskrivelse


Selvhjælpsbog med tips til et lykkeligere liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. mar. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 7. mar. 2016

Selvhjælpsbog for kvinder, der vil have gode tips til et lykkeligere liv. En selvstændig fortsættelse til Pippi power.

Forfatteren beretter om, hvordan hun midt i livet gik i stå. Hun var ikke deprimeret, men led af hvad hun kalder "tohundredeårstrætheden". Da hun lærte at lytte til sin sjæl og handle på det, blev hun mere tilfreds. Med personlige eksempler fra sit eget liv, giver hun i otte kapitler forskellige bud på strategier man kan benytte sig af. Hun kommer bl.a. ind på clairvoyance, positiv psykologi, intuition, selvværd og kropsterapi. Kapitlerne, der også indeholder praktiske arbejdsøvelser, afsluttes alle med et resumé i punktform.

Forfatterens personlige historie fylder meget i bogen, og det føles lidt som at tale med en entusiastisk veninde, der har fundet vejen til det lykkelige liv. De mange gode råd, som fx at stille sig foran spejlet og bekræfte sig selv, vil man have hørt før, hvis man interesserer sig for personlig udvikling. Sproget er snakkende, med mange gentagelser, og det uhøjtidelige understreges af brugen af smileys. Kapitlerne er lidt teksttunge, så det er rigtigt fint med de opsamlende resuméer.

Find din sjæls signaturSkru op for livetSimple livingPippi power går dybere ned i hvordan man lærer at mærke efter. Skru op for livet giver mere enkle og overskuelige "veninde-råd" til et bedre liv Simple living Pippi powerFind din sjæls signatur går dybere ned i hvordan man lærer at mærke efter. giver mere enkle og overskuelige "veninde-råd" til et bedre liv Simple living Pippi powerFind din sjæls signatur går dybere ned i hvordan man lærer at mærke efter. Skru op for livet giver mere enkle og overskuelige "veninde-råd" til et bedre liv Pippi powerFind din sjæls signatur går dybere ned i hvordan man lærer at mærke efter. Skru op for livet giver mere enkle og overskuelige "veninde-råd" til et bedre liv Simple living .