Bøger / faglitteratur

Nær død : en opdagelsesrejse i videnskab og liv


Beskrivelse


Hvad er en nærdødsoplevelse og hvordan integrerer man den i sit liv?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2020

af

af

Heidi Mørch

d. 5. mar. 2020

Hvad er en nærdødsoplevelse og hvordan integrer man den i sit liv? Fortrinsvist for spirituelt interesserede.

"Jeg vil gennemgå, hvad videnskaben foreløbig er kommet frem til, hvad naturvidenskaben, herunder hjerneforskningen, har af svar på området, jeg vil fortælle, hvordan det er at leve med eftervirkningerne, og hvilke de er, om fordomme, paradokser og selvfølgelig også om tro, religion og teologi, men først vil jeg fortælle om mine egne to nærdødsoplevelser." Sådan introduceres bogen af forfatteren selv. Bogen består af 13 kapitler med overskrifter som: Da jeg selv var død, De døde ser os, Paranormale eftervirkninger, Børn og nærdødsoplevelser og Fordomme, argumenter og perspektiver. Indeholder fyldig litteraturliste. Siri Agnes Karlsen, f. 1963, er cand.mag. i dansk og idræt, certificeret coach, hjertehealer og spirituel terapeut.

Bogen er skrevet i et letløbende sprog og kommer omkring mange aspekter af emnet. Bogens opbygning gør, at man udover naturligvis at kunne læse bogen i sin helhed, også kan gå direkte til det aspekt, der måtte interessere en mest.

Blandt mange titler omhandlende nærdødsoplevelser er Raymond A. Moody's Livet efter livetNærdødsoplevelser klassikeren over dem alle. Af nyere titler findes bl.a. den meget sobre og medicinsk vinklede Nærdødsoplevelser : erfaringer, der kan give os et bedre livBlandt mange titler omhandlende nærdødsoplevelser er Raymond A. Moody's Livet efter livet klassikeren over dem alle. Af nyere titler findes bl.a. den meget sobre og medicinsk vinklede : erfaringer, der kan give os et bedre liv.


Nyt aspekt

Årg. 53, nr. 1 (2021)

af

af

Lars Harrekilde

Årg. 53, nr. 1 (2021)