Bøger / faglitteratur

Næste stop - åben innovation


Beskrivelse


Innovation og entreprenørskab handler om mennesker. Og de mennesker, der har hovedrollerne i Næste Stop: Åben Innovation, er netop de innovationsledere og entreprenører, som skal skabe fremtidens vækst i deres virksomheder. Deres opgave er at identificere og udvikle profitable forretningsideer, de går forrest, når det handler om at skabe en mere innovativ virksomhedskultur, og på deres vej støder de ofte ind i forhindringer. Forstår virksomheden at anvende deres evner på den rigtige måde, er de betydelige aktiver. Især nu, hvor udviklingen går i retning af åben innovation og samarbejde på kryds og tværs af erhvervslivets traditionelle barrierer.Næste Stop: Åben Innovation klæder innovationsledere og entreprenører endnu bedre på til at lykkes med deres krævende arbejde.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. okt. 2009

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 23. okt. 2009

Der er efterhånden mange, der arbejder professionelt med innovation både i private og offentlige virksomheder, og det er dem, denne bog henvender sig til.

Stefan Lindegaard arbejder som rådgiver indenfor innovation og er aktiv indenfor netværksdannelse. I åben innovation arbejdes der med at inddrage eksterne kræfter som fx kunder og andre samarbejdspartnere i innovationsprocessen. Lindegaard beskriver desuden en række andre forhold, man kan arbejde med såsom talentudvikling og imødegåelse af modstand, hvis man vil forbedre sine muligheder for at lykkes som innovationsleder. Bogen rejser spørgsmål, giver eksempler og anviser veje og er i det hele taget god og anvendelig i det daglige arbejde.

Det formelig vrimler med bøger om innovation. Denne nærmer sig emnet fra en ny vinkel.

Forfatteren beskriver, hvordan man kan forbedre de innovative processer i virksomheder primært ved at trække på ressourcer i netværket.


Berlingske nyhedsmagasin

2010, nr. 3

af

af

Ulrik Jørgensen

2010, nr. 3


Børsen

d. 20. nov. 2009

af

af

Steen Hildebrandt

d. 20. nov. 2009