Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Naja Münster - det store snemonster


Beskrivelse


Najas forældre beslutter, at det er slut med pranks. Men pludselig bliver en snemand levende og skræmmer hele familien. Måske er de alligevel ikke helt færdige med pranks?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2020

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 8. apr. 2020

To nye bøger med YouTube-stjernen Naja Münster og hendes familie efter Naja Münster - den store fuglefestNaja Münster - en temmelig tosset telttur og Naja Münster - en temmelig tosset telttur. Til oplæsning for børn fra 6 år og selvlæsning fra 8 årTo nye bøger med YouTube-stjernen Naja Münster og hendes familie efter Naja Münster - den store fuglefest og . Til oplæsning for børn fra 6 år og selvlæsning fra 8 år.

I "Det store snemonster" beslutter Najas forældre, at det er slut med pranks, da der sker for mange uheld. De vil holde et familiemøde om hvad deres videoer så skal handle om, men desværre kommer en snestorm og familien sner inde. Naja, Max og veninden Rosa laver en snemand, som pludselig bliver levende og skræmmer hele familien. Måske er de alligevel ikke helt færdige med pranks? I "Ferie, fjender og flødeskum" tager familien Münster på charterferie. Naja og veninden Caroline vil filme det hele til en bff-konkurrence, men drengen Åge laver meget ballade og Najas kamera drukner i poolen. Drengens storebror Carl-Emil har heldigvis et kamera, fordi han også gerne vil lave YouTube-videoer. Naja finder ud af at alle kan bruges til noget, også Åge. Begge bøger har indledninger med præsentation af familien Münster, 8 kapitler med overskrifter og afsluttes med Najas 10 gode råd.

Søde og sjove historier, der er skrevet i en direkte og enkelt tone, som vi kender fra YouTube-videoer. Historierne suppleres af fine illustrationer i alle kapitler.

YouTube og youtubere er efterhånden et populært emne i bøger som fx Selfie Simon epic friendsRobinSamse og rejsen til Jordens indre og RobinSamse og rejsen til Jordens indreYouTube og youtubere er efterhånden et populært emne i bøger som fx Selfie Simon epic friends og .


litteratursiden.dk

d. 8. juni 2020

af

af

Marion Tirsgaard

d. 8. juni 2020

YouTube og fiktion smelter for tredje gang sammen i Line Kyed Knudsens sjove serie om YouTuberen Naja Münster og hendes familie. Et ruineret hotelværelse og en snestorm ...