Bøger / skønlitteratur / chick lit

Narcisse


Beskrivelse


Tegneserie. Erotisk tegneserie om Samantha, der efter en række forliste forhold kommer i tvivl om sin egen seksualitet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. maj 2020

af

af

Morten Langkilde

d. 19. maj 2020

Veludført erotisk tegneserie om Samantha, der efter en række forliste forhold kommer i tvivl om sin egen seksualitet. For voksne og ældre unge læsere.

Samantha er i et forhold med en kvinde, der dropper hende, fordi hun føler, at Samantha kun tænker på sex. Samantha søger videre efter en partner, men uden at vide, hvad det er hun leder efter. Hun bliver tiltrukket af både kvinder og mænd, og sit eget spejlbillede. Historien er fyldt med blomster, der understreger de skiftende stemninger. Blomsternes symbolik er forklaret i albummets inderopslag.

"Narcisse" er en godt skrevet tegneserie, der uden ret meget filter går tæt på lyst og liderlighed, men som samtidig også har fokus på følelser. Tegningerne tangerer det puttenuttede, men formidler historien udmærket, ikke mindst i kraft af en række kraftige farveskift, der understreger hovedpersons nedture, glæde, og lyst. Alt i alt en anderledes erotisk tegneserie, skabt af to kvinder.

Erotiske tegneserier, der fokuserer mere på følelser end på det pornografiske, ses sjældent på dansk. "Narcisse" er en glimrende modpol til fx Giovanna Casottos eksplicitte Farlige fristelser.Informationer og udgaver