Bøger / faglitteratur

Narcissister - i familien, i parforholdet og på arbejdspladsen


Beskrivelse


Indsigt og viden om narcissister. Med øvelser og redskaber til at håndtere narcissernes adfærd samt indblik i konsekvenserne af at være tæt på en narcissist og hvordan man håndterer eftervirkningerne.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 14. feb. 2019

Har man, eller har man tidligere haft, en relation til en narcissist, så kan denne bog anbefales. Bogen fortæller og rådgiver om hvad man kan gøre, hvis man kender en narcissist i familien, parforholdet og på arbejdspladsen.

Bogen er skrevet af Mette Glargaard og Charlotte Lindhardt, som begge har haft narcissisme helt tæt på i privatlivet. Bogen er opbygget sådan, at man først får nogle fakta om narcissisme, om bl.a. officielle symptomer og årsager bag. Herefter følger kapitler om narcissistens metode og nogle eksempler på hvordan disse metoder opleves. Forfatterne behandler også konsekvenserne af at leve med en narcissist, og hvad man selv kan gøre, hvis man er tvunget til at omgås en. Til sidst i bogen er der nogle redskaber til, hvordan man kan hjælpe sig selv til at komme videre, og hvordan man bearbejder eftervirkningerne. I bogen er de undervejs mange case-eksempler og der er øvelser til slut bestående af 4 trin til nye vaner.

Skræmmende og samtidig fascinerende bog om narcissisme og forskellige forhold man kan have til narcissister, alt efter omstændigheder og situation. En vigtig og velskrevet bog, som kan anbefales til alle, der har, eller har haft, en narcissist i sit liv.

Ønsker man at læse mere om narcissisme, kan bogen Narcissisme anbefales.


Politiken

d. 2. mar. 2019

af

af

Christian Graugaard

d. 2. mar. 2019