Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Narkobaronen


Beskrivelse


K.O.B.R.A. er en international efterretningstjeneste, som bekæmper spionage, kriminalitet og terrorisme. De to unge agenter Niko og Adam bliver sendt på mission til Mexico City for at afsløre narkobaroner i et stort narkokartel, Los Zetas.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2018

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 27. mar. 2018

Første bog i serie om den internationale efterretningstjeneste K.O.B.R.A. med træningsskole for agenter under 18 år. Adam og Niko er begge nye agenter for K.O.B.R.A., men ikke de bedste venner. De skal sætte en stopper for en mexicansk narkobaron. For børn på 10 - 12 år.

Adam fortæller om træningen med agent Bronx, som lærer, og da han bliver sendt på mission med Niko. Niko har gået på agentskolen i et par år, men hun har ikke været på mission før nu. De to unge agenter er ikke de bedste venner, men de har brug for at vække for megen opmærksomhed. De starter deres mission i Mexico City for at slå til mod narkokartellet Los Zetas. Adam og Niko overvåger et fint luksushotel hvor også topfolkene fra Los Zetas bor. Adam og Niko skal installere overvågningsudstyr samtidig med og i ly af at en gamerkongres med 100 unge fra hele verden starter.

Det er en actionfyldt og ret letlæst historie fortalt med lidt sjov og komik. Teksten er sat med en stor og tydelig sats, og der er god linjeafstand. Der er 14 korte kapitler i bogen med grafiske effekter som riffelløb og nogle sider er trykt med hvid tekst på sort baggrund.

Benni Bødker har skrevet 4 lidt lettere bøger om agentkostskolen Moray i serien "Operation", ligesom de 4 noget lettere agentbøger i serien "Scorpio".


Weekendavisen

d. 18. maj 2018

af

af

Emil Blichfeldt

d. 18. maj 2018