Bøger / skønlitteratur / roman

Nathold


Beskrivelse


Krimi. Kriminalassistent Renée Ballard bliver involveret i to blodige sager, og det står snart klart, at nogen skjuler noget helt afgørende.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. feb. 2018

af

af

Iben Jakobsen

d. 21. feb. 2018

En kvindelig kriminalassistent er raget uklar med ledelsen og er blevet forflyttet til natholdet. Men ingen kan afholde hende fra at følge sagerne til dørs og få ram på gerningsmændene. For krimilæsere og Michael Connelly-fans.

Renée Ballard arbejder på natholdet hos Los Angeles politi og på en ellers ganske rutinepræget arbejdsnat, bliver en transseksuel kvinde fundet mishandlet næsten til død, og fem mennesker skuddræbt i en natklub. Sagerne har intet med hinanden at gøre, men ved begge er der noget, der får Ballard til at kigge nærmere - og det får store konsekvenser. Første bog i Renée Ballard-serien.

Glimrende politikrimi med konstant gang i plottet. Ballard er en stærk og uafhængig kvinde, men hun har absolut også sine fejl. Hun er tydeligt én af krimilitteraturens "good guys" og vil uden tvivl blive spændende at følge videre i serien. Connelly lægger størstedelen af fokus på krimiplottet og holder fyldstoffet til et minimum. Bogen er selvstændig fra Connellys serie om Harry Bosch, men foregår tydeligt i samme "univers".

Vil man have flere amerikanske politiromaner er det oplagt med "Harry Bosch"-bøgerne af samme forfatter, og herudover kan anbefales forfatterne CJ Box og James Ellroy.


Berlingske tidende

d. 28. apr. 2018

af

af

Jørgen Johansen (f. 1941)

d. 28. apr. 2018


Information

d. 16. mar. 2018

af

af

Martin Bastkjær (f. 1987)

d. 16. mar. 2018