Bøger / skønlitteratur / roman

Natønsket


Beskrivelse


Historien om Ingunn, single-pige i 30'erne med et meget aktivt sexliv. Et stilstudie over casanovaens kønsklicheer, her er det pigen, der skifter partnerne ud. Til slut må hun dog overgive sig til kærligheden.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2010

af

af

Beth Høst

d. 24. sep. 2010

Ragdes danske læsere, der fuldstændig faldt for trilogien (den første: Berlinerpoplerne), skal lige advares, før de starter på denne. De detaljerede og af og til voldsomme sexscener fra den 38-årige singlepiges dagligliv kan nok afskrække nogen. Men Ragde har absolut fortalt endnu en god historie.

Ingunn er i 30'erne, og lever et liv i overhalingsbanen, som klicheerne har fortalt os, at kun visse mænd gør: skaffer sig uhæmmet den ene nye sexpartner efter den anden og vipper dem ud igen for aldrig selv at blive den vragede. Hun arbejder som musikjournalist og praktiserer også "famefucking", altså berømthederne, det er endnu mere dejligt uforpligtende. På en måde er historien en blanding af chick lit og så et stilstudie i en kvindelig casanova, alt sammen meget velfortalt og morsomt; de arme fyre, der bliver kørt gennem hendes maskine af sexakrobatik. Ubehageligt er dog mødet med en SM-galning. Vi møder ingen egentlige venner, næsten alt samvær bliver omregnet til sex, det er kun overboens hund og så Audien, som hun er betingelsesløst tryg sammen med. Men det holder jo ikke, til slut møder hun naturligvis kærligheden med stort K.

Ragde mestrer mange genrer, her opfører hun sig som en fuldblods søster til Marian Keyes, når man lige undtager sexscenerne.

Underholdende "chick lit-agtig" historie med gode figurer og en markant portion sex. Happy ending, der læner sig op ad lidt trivi.


Berlingske tidende

d. 29. okt. 2010

af

af

Else Cornelius

d. 29. okt. 2010


Politiken

d. 16. okt. 2010

af

af

Anette Dina Sørensen

d. 16. okt. 2010