Bøger / skønlitteratur / roman

Natten er deres : krimi


Beskrivelse


Krimi. Katrine, som arbejder på integrationskontoret i den lille by Sønderby i Nordjylland, finder en død flygtning på stranden. Endnu et mord finder sted, og snart er byen angst for at en seriemorder er på spil.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. feb. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 23. feb. 2018

Katrine, som arbejder på det lokale integrationskontor, finder en død kvinde på stranden i den lille nordjyske by Sønderby. Da endnu et mord finder sted, går jagten ind på en seriemorder i den lille by. For krimilæsere som holder af forholdsvis ublodige krimier.

I den fiktive nordjyske by Sønderby finder Katrine en mørk og stormende aften, en død kvinde på stranden. Kvinden viser sig at være en flygtning med tilknytning til det lokale asylcenter. Snart finder Katrine endnu et lig, og så går jagten ind på at finde en mulig seriemorder. Men det bliver en livsfarlig jagt på et menneske som vil gøre hvad som helst for at skjule sin hemmelighed. Forfatteren, Kirsten Brun, debuterede i 2006 med romanen Udsendt, om nødhjælpsarbejde i Bosnien under krigen.

En rolig krimi, som tager sig tid og som er forholdsvis ublodig. En velskrevet, psykologisk krimi.

Der er efterhånden skrevet en del krimier med fokus på flygtninge, og en af dem er bogen Serafine af forfatteren Jakob Melander.


litteratursiden.dk

d. 4. apr. 2018

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 4. apr. 2018

Stilfærdig, men spændende provinskrimi, hvor en flygtning og en medarbejder i et asylcenter bliver myrdet. Katrine, der er leder af det lokale integrationskontor i den nordjyske by Sønderby, finder e...