Bøger / skønlitteratur / roman

Natten er fuld af lys


Beskrivelse


Spændingsroman, hvor Sara Skarsgaard kaster sig ud i en farefuld færd for at finde ud af, hvem der myrdede hendes tidligere elsker. Færden fører hende gennem Beirut, ind i en flygtningelejr og samtidig får den konsekvenser for hendes forhold til manden Hans.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2016

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 16. sep. 2016

Da Sara Skargaards tidligere elsker bliver bestialsk myrdet, beslutter hun sig for at finde ud af hvorfor og af hvem. For læsere af krimier og spændingsromaner.

Journalisten Sara Skarsgaard, der er bosat i Libanon med sin mand og datter, kaster sig ud i jagten på sandheden om mordet på hendes tidligere elsker Bill Buffet. Jagten fører Sara gennem Beiruts gader og hun kommer i kontakt med Libanons over- og underverden. Hun samarbejder med politikommissæren al-Masi om opklaringen og møder flygtningepigen Lina, der måske kan føre hende på sporet af hvem der myrdede Bill. Samtidig får jagten på sandheden konsekvenser for Saras forhold til sin mand.

Emnet for bogen er samtidsrelevant og interessant. Desværre er sproget uden de store nuancer og slutningen står ikke mål med resten af bogen.

Af spændingsromaner og krimier med en handling hvor fokus i højere grad er på opklaringen end på bestialske detaljer, findes blandt andet Sissel Jo-Gazans Dinosaurens fjerSvalens grafArven fra Basra og Svalens graf. Af danske spændingsromaner der også foregår i Mellemøsten, har Mogens Blom skrevet skrevet flere romaner, hvoraf Arven fra Basra er den nyesteAf spændingsromaner og krimier med en handling hvor fokus i højere grad er på opklaringen end på bestialske detaljer, findes blandt andet Sissel Jo-Gazans Dinosaurens fjer og . Af danske spændingsromaner der også foregår i Mellemøsten, har Mogens Blom skrevet skrevet flere romaner, hvoraf Arven fra Basra er den nyesteAf spændingsromaner og krimier med en handling hvor fokus i højere grad er på opklaringen end på bestialske detaljer, findes blandt andet Sissel Jo-Gazans Dinosaurens fjer og Svalens graf. Af danske spændingsromaner der også foregår i Mellemøsten, har Mogens Blom skrevet skrevet flere romaner, hvoraf er den nyeste.


Berlingske tidende

d. 3. okt. 2016

af

af

Merete Reinholdt

d. 3. okt. 2016


Politiken

d. 11. okt. 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 11. okt. 2016