Bøger / skønlitteratur til børn / billedværker

Natteræd


Beskrivelse


Monstertegninger uden ord, men med en kort historie af Peter Adolpsen. Tegningerne afbilleder uhyggelige mareridtsvæsener som spøgelser, trolde, monstre, dødninge og skræmmende færgemænd.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juni 2020

af

af

Christine Christensen

d. 23. juni 2020

Når du ikke længere kan skelne drøm fra virkelighed, så ved du, at dit mareridt vil forfølge dig - selv i vågen tilstand. Flot og gennemført monsterbog til gyser- og tegneseriefans fra ca. 12 år.

I denne ordløse bladrebog, der dog indledes med en kort historie af Peter Adolpsen, har John Kenn Mortensen samlet en række monstertegninger. Det er tegninger, der handler om mareridtsvæsener: gespenster, spøgelser, trolde, monstre, dødninge, færgemænd og en række både almindelige og sære og uhyggelige dyr. De sære, uhyggelige og ondskabsfulde væsener er omgivet af foruroligende landskaber med forkrøblede træer uden blade, ruiner, gravpladser og kors. John Kenn Mortensen er professionel monsterskaber og illustrator.

Virkeligt flotte og uhyggelige illustrationer, der sætter gang i fantasien og den indre historiefortælling. De mange finurlige detaljer indbyder til, at man fordyber sig længe i et billede, nogle gange blot for at dissekere, hvad det egentlig er, der foregår.

John Kenn Mortensens debuterede med de flotte Post-it-monstreFlere post-it-monstreMareridtsfabrikken og andre rædsler og Flere post-it-monstre og har siden medvirket til flere børne- og ungdomsbøger både som forfatter og illustrator. Denne udgivelse minder en del om hans Mareridtsfabrikken og andre rædsler, der dog har mere tekstJohn Kenn Mortensens debuterede med de flotte Post-it-monstre og og har siden medvirket til flere børne- og ungdomsbøger både som forfatter og illustrator. Denne udgivelse minder en del om hans Mareridtsfabrikken og andre rædsler, der dog har mere tekstJohn Kenn Mortensens debuterede med de flotte Post-it-monstre og Flere post-it-monstre og har siden medvirket til flere børne- og ungdomsbøger både som forfatter og illustrator. Denne udgivelse minder en del om hans , der dog har mere tekst.


litteratursiden.dk

d. 4. aug. 2020

af

af

Rune Christiansen

d. 4. aug. 2020

Nogle mareridt er så skræmmende, at ord ikke slår til. Men så er det godt, vi har John Kenn Mortensen. Mørket er et skræmmende sted. Især for et fantasifuldt sind. Og er der noget, John Kenn Mortense...Informationer og udgaver