Bøger / faglitteratur / opskrifter

Naturlig beauty : naturlig og bæredygtig skønhed med hjemmelavede produkter til krop og ansigt


Beskrivelse


Forfatteren, der står bag bloggen simplyfit.dk, har erstattet færdigkøbte produkter med hjemmelavede dagcremer, deodoranter, masker, shampoo m.m. Anvisninger til at indtænke naturlige ingredienser og bæredygtighed i den daglige skønhedsrutine, samt opskrifter på en række skønhedsprodukter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2018

af

af

Heidi Mørch

d. 1. juni 2018

Pas på miljøet samtidig med at du passer på dit hår og din hud. Kendt dansk blogger giver anvisninger og opskrifter på skånsomme og bæredygtige hjemmelavede skønhedsprodukter. Introduktion for nybegyndere og inspiration til mere garvede produktmagere, nok fortrinsvis unge og yngre kvinder.

Cecilie Blaksted arbejder som træner, som blogger på simplyfit.dk og med marketing og betegner sig selv som "ikke professor i kemi" men "beautynørd med en kæmpe interesse for naturlige produkter ". Bogen er forfatterens første og indeholder ingredienslister og forklaringer, udstyrslister, forhandlerlister, detaljerede opskrifter og anvisninger på hvordan man selv kan lave alt fra tandpasta og deodorant over shampoo til cremer og masker. Alt krydret med personlige bemærkninger og fotos af forfatteren.

En rigtig fin moderne grundbog der kommer hele vejen rundt. Lettilgængelig men ikke indholdsmæssigt overfladisk. Rigtigt gode forklarende noter, der mangler dog et stikordsregister. En rigtig selvforkælelsesbog.

Grundigere i sine baggrundsoplysninger end fx Hej smukkeKosmetikrecepter der er lidt mere farverig og med et afsnit om indre skønhed. Kosmetikrecepter er klassikeren over dem alle men uden noget appellerende billedmaterialeGrundigere i sine baggrundsoplysninger end fx Hej smukke der er lidt mere farverig og med et afsnit om indre skønhed. er klassikeren over dem alle men uden noget appellerende billedmateriale.