Bøger / faglitteratur / opskrifter

Naturlig mad : spis din familie grøn og glad


Beskrivelse


Opskrifter på retter fremstillet af naturlige og uforarbejdede fødevarer og uden korn, mejeriprodukter og sukker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. nov. 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 23. nov. 2015

Denne kogebog henvender sig til dem, der gerne vil spise mere grøn mad og flere uforarbejdede fødevarer, samt gerne vil have opskrifter uden gluten, laktose og sukker. Der er ny inspiration til alle dagens måltider.

Her er masser af grønne retter og med så uforarbejdede fødevarer som muligt. Bogen indeholder opskrifter på basiskøkkenet og til alle dagens måltider; inkl. desserter og bagværk. Det indledende kapitel fortæller om basisprodukter og køkkenredskaber. Hovedparten af ingredienserne kan fås i velassorterede supermarkeder eller helsekostbutikker. Bogen er traditionelt opbygget med opskrift på den ene side og fotos af resultatet på modsatte side. Opskrifterne virker indbydende og lette at gå til, og der er angivet personantal ved hver opskrift. Opskrifterne er uden gluten, laktose og sukker. Bagest er et måltidsregister og et alfabetisk opskriftsregister. Bogen er i en lækker hardback-kvalitet. Forfatteren har tidligere udgivet Stenalderkøkken. Hun er rekvisitør, scenograf og yoga-instruktør og har derudover denne blog: http://www.katrinetuborgh.dk/.

Bogen virker gennemarbejdet og med indbydende opskrifter.

Der findes en del bøger med opskrifter uden gluten og sukker, men ikke så meget med laktosefri opskrifter. Nærmest sammenlignelige er My food day, der også er gluten, sukker og laktosefri.