Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Naturlig strik


Beskrivelse


Opskrifter i økologisk uld i farverne råhvid, grå og beige til bluser, tørklæder, handsker m.m. til unge såvel som til mere modne kvinder. Både for begyndere og øvede.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. dec. 2011

af

af

Katja Larsen

d. 9. dec. 2011

En strikkebog med moderne opskrifter på alt lige fra kjoler og trøjer til huer og pulsvarmere, der vil tiltale både unge og mere modne kvinder.

Første halvdel af Naturlig strik består af store fotos af bogens modeller med henvisning til den halvdel af bogen, hvor opskrifterne er beskrevet. Dette giver indtryk af, at man sidder med et modeblad, hvor vejledningen til opskriften følger efter. Forfatteren er inspireret af is og sne, hvilket kommer til udtryk i garnets farvevalg som dækker råhvid, grå og beige. De smukke stemningsfyldte billeder emmer af snelandskab og iskrystaller. Opskrifterne har god vejledning og sværhedsgraden er fra nybegyndere til erfarne strikkere.

Der findes efterhånden mange strikkebøger, men alligevel vil jeg vove den påstand at denne udgivelse bør være på de fleste biblioteker. Det virkeligt lækre setup; billederne der er taget i Icehotel i Jukkasjärvi, Sverige samt de lækre modeller gør bogen indbydende og vil inspirere de fleste. Valget af materiale er, i tidens ånd, økologisk uld.

En strikkebog med opskrifter der vil tiltale både unge og mere modne kvinder, begyndere såvel som øvede. Billeder og modeller har et ungdommeligt og moderne snit.


Haandarbejdets Fremme

2012, nr. 1

af

af

AJ

2012, nr. 1


Håndarbejde nu

Årg. 47, nr. 3 (2012)

af

af

Marianne Wittorff

Årg. 47, nr. 3 (2012)