Bøger / faglitteratur til børn / billedbøger

Naturskolens bog om vandets rejse : billedbog for de yngste


Beskrivelse


Hvor kommer vandet fra, og hvorfor skal vi passe godt på det? Fotografisk billedbog om vand og vandets betydning. Til naturglade børn fra 6-10 år. Kan selvlæses fra ca. 10 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2021

af

af

Marion Tirsgaard

d. 1. okt. 2021

Hvor kommer vandet fra, og hvorfor skal vi passe godt på det? Fotografisk billedbog om vand og vandets betydning. Til naturglade børn fra 6-10 år. Kan selvlæses fra ca. 10 år.

Billedbog, der gennem fotografier, tegninger og faktabokse beskriver, hvordan vand opstår og hvilken betydning, det har for mennesker, planter og dyr. Læs fx om nedbør, ferskvand og grundvand. Hør om kilder i Danmark, og bliv klogere på planter, træer, dyr og vejrfænomener som hagl, sne, regnbuer og tåge. Bagerst i bogen er små rim og digte om Den Lille Sky. Med indholdsfortegnelse og billedregister. Der er udkommet en stribe billedbøger i serien fra Naturskolen, senest Naturskolens bog om frøspredning : billedbog for de yngste.

Omfattende og detaljeret billedbog, der sætter fokus på vandets store betydning for alt liv på Jorden. Bogen har et flot fotografisk billedmateriale og er overskuelig sat op og let at navigere i med indholdsfortegnelse og billedregister. Sprogligt er bogen lidt svær og gammeldags i tonen, og undertitlen samt fotografier af mindre børn på blandt andet forsiden er misvisende for indholdet.

Ligner de andre udgivelser fra Naturskolen, som fx Naturskolens vilde fisk og andre vanddyrVandVandDrak dino'erne det samme vand? : billedbog for de yngste. Af andre bøger om vand er fx den letlæste Vand, Vand : sjask! Plask! og Drak dino'erne det samme vand? : om vandets kredsløbLigner de andre udgivelser fra Naturskolen, som fx Naturskolens vilde fisk og andre vanddyr : billedbog for de yngste. Af andre bøger om vand er fx den letlæste , : sjask! Plask! og Drak dino'erne det samme vand? : om vandets kredsløbLigner de andre udgivelser fra Naturskolen, som fx Naturskolens vilde fisk og andre vanddyr : billedbog for de yngste. Af andre bøger om vand er fx den letlæste , : sjask! Plask! og Drak dino'erne det samme vand? : om vandets kredsløbLigner de andre udgivelser fra Naturskolen, som fx Naturskolens vilde fisk og andre vanddyr : billedbog for de yngste. Af andre bøger om vand er fx den letlæste Vand, Vand : sjask! Plask! og : om vandets kredsløb.