Bøger / faglitteratur

Naturterapi : oplev naturen - styrk livet


Beskrivelse


Med udgangspunkt i øvelser, filosofi og videnskabelig dokumentation præsenteres en vifte af måder at opleve naturen på, som fremmer fysisk og psykisk sundhed samt mindsker stress. Derudover beskrives 35 menneskers terapeutiske forløb.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 4. mar. 2019

Øg din egen og andres livskvalitet med naturen som vejleder. For lægmænd såvel som terapeuter.

"Ved hjælp af øvelser, filosofi, videnskabelig dokumentation samt indblik i 35 menneskers terapeutiske forløb præsenterer bogen en vifte af måder at opleve naturen på, som fremmer fysisk og psykisk sundhed og sætter livet i perspektiv." Sådan præsenterer forlaget meget præcist Lasse Thomas Edlevs udgivelse "Naturterapi". Forfatteren der er dybdeterapeut, naturvejleder og naturpædagog har desuden udgivet Natur og miljø i pædagogisk arbejde. Nærværende bog er illustreret med farvefotografier.

Bogen kommer vidt omkring, ment på den måde at den har mange forskelligartede tilgangsvinkler og brugsvariationer. Letforståeligt sprog og velbeskrevne øvelser. De stemningsskabende fotografier matcher teksten fint.

Minder meget om Mindfulness i naturenHaveterapi der dog har en endnu flottere billedside. Naturterapi er også hovedomdrejningspunktet i Signe Wennebergs Haveterapi, i den er formen fortrinsvis samtalebogMinder meget om Mindfulness i naturen der dog har en endnu flottere billedside. Naturterapi er også hovedomdrejningspunktet i Signe Wennebergs , i den er formen fortrinsvis samtalebog.


P [online]

d. 8. maj 2019

af

af

Majken Skjølstrup

d. 8. maj 2019