Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Nazi zombie hotellet


Beskrivelse


Hvad gør man, når maden er levende, tjeneren næsten er bevidstløs, karatelæreren prøver at slå mor ihjel - og når alle på hotellet er klamme zombier i uniformer? Man tager da kampen op med dem!

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. nov. 2014

af

af

Jesper Holtoug

d. 21. nov. 2014

Alma og hendes familie glæder sig til en ferie med fut i på et slot i Østrig. Men måske kan en ferie også blive lidt for aktiv, hvis maden er levende og folkene på slottet er zombier, der kun har inviteret gæster for at kunne æde deres hjerner. Zombie-splatter for 8-11-årige,måske især drenge.

Almas familie vil være aktive på deres ferier - de vil skate, spille golf og dyrke karate. Ikke noget med at ligge og dase på stranden. Alt ser godt ud, da de kommer til feriestedet, men så opdager de, at alle opfører sig sært og ser mærkelige ud i gamle, grønne uniformer. Familien er havnet i et slot fyldt med klamme zombier, og nu er spørgsmålet, om Alma og hendes familie kan slippe levende ud igen. Forfatteren kendes for mange skøre serier og for flere hygge-gysere.

Denne bog skal ikke tages alvorligt. Det er pjat og splat det hele. Og sjovt er det - hvis man altså er til afrevne hoveder, blod og voldsom død. Historien er sjovt skrevet og tegningerne giver den lige en ekstra omgang blodsprøjt med et glimt i øjet.

De fleste af Rune Fleischers små historier er skøre, vildt overdrevne og stærkt underholdende. Serien om Ninja-Niller og gyserne: Skolens monsterMareridtHospitalsklovnen, Mareridt og Hospitalsklovnen handler godt nok ikke om zombier, men minder alligevel alle sammen om bogen herDe fleste af Rune Fleischers små historier er skøre, vildt overdrevne og stærkt underholdende. Serien om Ninja-Niller og gyserne: Skolens monster, og Hospitalsklovnen handler godt nok ikke om zombier, men minder alligevel alle sammen om bogen herDe fleste af Rune Fleischers små historier er skøre, vildt overdrevne og stærkt underholdende. Serien om Ninja-Niller og gyserne: Skolens monster, Mareridt og handler godt nok ikke om zombier, men minder alligevel alle sammen om bogen her.