Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Nebulastjernen


Beskrivelse


Science fiction. Vore helte sendes mod den sidste del af deres færd af den hemmelighedsfulde SaSaXavir, men store ofre må give, før ondskaben kan overvindes.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. mar. 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 10. mar. 2020

Vores venner sendes ud på den endelige færd af SaSaXavir, og det bliver en hæsblæsende færd gennem op til flere tidsperioder. For dem, der har læst serien indtil nu - og de 11-16-årige, der kan lide science fiction.

Dette er 5. og sidste bind i serien om "Rummets Detektiver", og endnu en gang starter historien, hvor det forrige bind sluttede. Vennerne sendes ud på den sidste færd af SaSaXavir. En færd, som i sidste ende, mest kommer til at handle om dem selv, hvor de kommer fra, og om at redde universet, naturligvis.

Det er en fantastisk serie med masser af fart og spænding - samt et overflødighedshorn af listige referencer til science fiction-litteratur, -film og -spil fra de sidste 50 år (og 100+ år hvis man tæller en enkelt reference med). Det er afgjort en af de bedste science fiction-serier for børn og unge de sidste mange år.

For dem, der kan lide tempo-fyldte historier som i Jordens største helteCirklenDestin - seerkrystallen, Cirklen og Destin - seerkrystallenFor dem, der kan lide tempo-fyldte historier som i Jordens største helte, og Destin - seerkrystallenFor dem, der kan lide tempo-fyldte historier som i Jordens største helte, Cirklen og .